2014-05-23 20:18:02• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Nyilas - Kimerültnek érzi magát

Napi horoszkóp május 24-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

A Hold az ön jegyébe lép a mai napon, s ez, mint mindig kellő lelkesültséggel áldja meg, bármibe is vág bele. A mai nap a legjobban egy családi kirándulásnak felelne meg. Úgyis elhanyagolta őket az utóbbi időben.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Nem mindegy, hogyan fejezi ki magát bizonyos ügyekben. A kérdésekkel is óvatosan bánjon: bizonyos feltevések szinte maguktól szülik a válaszokat. A problémák gyökerét keresse, ahelyett, hogy a következményeket feszegetné!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Önnek nem a türelem a legnagyobb erénye, ma azonban még a szokásosnál is követelőzőbben viselkedhet. Ahelyett, hogy egy barátját vádolná az elhanyagoltsága miatt, inkább kezdjen el ön törődni vele! Megérdemelné!

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Nem biztos, hogy egy kérdésére azt a választ fogja kapni, amit hallani szeretne. De ennek is örüljön inkább: végre tiszta vizet önthetnek a pohárba egy több embert is érintő ügyben. Az optimizmusa mindnyájuknak erőt ad.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Ha nem akarja, hogy a társa megelégelje az ön diktatórikus viselkedését, ma inkább a szelíd énjét vegye elő! A nagyvonalúságáért sem kellene azonnal viszonzást kérnie, akkor valóban hitelessé válik az adakozása.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Ha ön még pártában van, akkor ma megkérhetik a kezét. Ha ön nőtlen, akkor kérje meg a kedvese kezét! Ha ön házas, akkor éljenek továbbra is boldogan. A párkapcsolatát ma biztosan felhőtlennek, és tervekkel, jó kilátásokkal telítettnek éli meg.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Egy családi ünnepségre kerülhet sor ezen a hétvégén. Ha önt személy szerint nem is érinti az ügy, amiért összegyűlnek, mégis nagyon jól fogja érezni magát a szűkebb, vagy tágabb rokonság körében. Új ismeretségeket is köthet ma.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Ha magányos, akkor itt az ideje, hogy végre kezébe vegye a sorsát, és társat keressen magának! Az élet ma tálcán kínálja önnek a jobbnál jobb lehetőségeket. Persze, ehhez először is ki kell mozdulnia a megszokott kuckójából.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Kimerültnek érzi magát, ami nem is csoda, hisz sok minden van a háta mögött. A legjobban teszi, ha a mai napon heverészik, olvasgat, esetleg kimegy egy strandra. Ám ott is inkább csak lubickoljon, ne ússzon most távokat!

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Nem kellene elhanyagolnia a házi kedvencét. Ha már magához vette, befogadta, akkor felelősséggel is tartozik érte. Még ha csak egy jött-ment kóbor cicáról is van szó, ha beteg, vigye orvoshoz! Adassa be a szükséges oltásokat is!

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Itt az ideje, hogy komolyan vegye ígéreteit, fogadalmait: álljon neki segíteni a házimunkában, a gyereknevelésben, és a sportolást is komolyan kellene vennie! A lélek gyarapodásához, és a test karcsúsodásához vezet mind a két tette.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Ha magába néz, be kell látnia, hogy ön is felelős a magánéleti gondjaiért. Igaz, túlzott elvárásokat nemcsak ön támaszt a társa felé; ez viszont is igaz lehet. A csalódások elkerülése végett tisztázzák, kinek mi a vágya! A mai nap jó erre is.

Napi horoszkóp
Astronet.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: